Dr Laura Popescu

Sanătatea în realitate vă privește! Rămâneți sănătoși!

ALTER EGO

Leave a comment


image

Bună ziua și bine v-am găsit!

Suntem ființe vii supuse legilor universale, astfel că interacționam cu formele de energie care ne înconjoară.

Medicina alternativă vede de multe ori boala drept un dezechilibru sau un blocaj energetic local. E un alt punct de vedere, plauzibil, chiar dacă nu poate fi perceput prin simțurile noastre adormite de oameni moderni.
Azi vă propun două alternative de tratament: hipnoza și Reiki.
Hipnoza a fost pe nedrept trecută în partea obscură a magiei, deși nu are nicio legătură cu realitatea. Nu este nimic magic, nu e nimic prefăcut, e doar accesarea subcoștientului în starea de relaxare maximă asemănătoare somnului.

image

Primul invitat este Simion Oșan, hipnoterapeut. El demonteză miturile care blamează hipnoză. Hipnoza poate fi făcută doar cu voința persoanei căreia i se aplică și nu dă dependență.

Ea constă în sugestii care se dau persoanei în cauză, astfel că realitatea care o vedem vine în sens invers, de la creier spre exterior. Imaginea descrisă în creierul nostru prinde viață în ciuda informațiilor care vin de la analizatorii noștri. Cu alte cuvinte, vedem cu ochii minții.

Sugestiile date pot fi sub formă de amnezie a evenimentelor reale anterioare (traumatizante sau nu) sau induse în timpul hipnozei, pot fi sub formă de creștere a motivației și acceptării de renunțare la unele comportamente vicioase, de exemplu, fumatul, pot fi sub forma atenuării până la dispariția durerii, sub forma creșterii simțurilor prin care percepem mediul înconjurător ( văz, auz, miros, gust, tactil, durere, temperatură), a creșterii performanțelor fizice sau intelectuale, posibilitatea percepției unor persoane sau stări ireale cum e cazul halucinațiilor, posibilitatea chiar a călătoriilor în timp (trecut, prezent sau viitor).

Toate aceste sugestii pot contribui la autovindecare sau măcar la ameliorarea multor probleme de sănătate.
A doua invitată este psihoterapeut Cristina Covali, profesor Reiki.

image

Ne explică posibilitatea de autovindecare prin conștientizarea și captarea energiei cosmice pure. Putem funcționa drept canale de captare și transfer de energie spre locurile cu blocaje energetice grăbind procesele de vindecare și regenerare. Mai mult, putem doza aceasta energie captată, atât în spațiu (aici sau la distanță) cât și în timp (prezent sau viitor). Sunt folosite mâinile dispuse în 12 poziții și 3 simboluri japoneze care se aplică mental pe locul deficitului energetic personal, al unui prieten, al unui membru al familiei, al animăluțului de companie sau chiar a mâncării și aerului pe care îl respiri.

 

 

image

 

Și nu uitați filozofia Reiki:

image

Tentante ambele posibilități terapeutice, ce ziceți?

image
Vizionare plăcută!

P.S. Urmează videoclipul cu demonstrația de hipnoză în postarea următoare! Nu o ratați!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s