Dr Laura Popescu

Sanătatea în realitate vă privește! Rămâneți sănătoși!

Intrebarile voastre

CE REMEDIU NATURAL EXISTĂ PENTRU OBOSEALĂ?

 

“Un arbore este un rezervor de energii ce vin din pământ și din soare. Este posibil să captăm aceste energii care circulă fără încetare de la rădăcini și până la extremitățile ramurilor sale. Vă aflați într-o grădină sau o pădure. Alegeți un arbore, cel mai mare, cel mai frumos, și rezemați-vă cu spatele de el, punându-vă mâna stângă pe spate, cu palma lipătă de trunchiul său, iar palma mâinii drepte pe plexul vostru solar. Apoi, concentrați-vă, cerând arborelui să vă dea din forța sa…Primiți această forță prin mâna stângă și o revărsați în plexul vostru solar prin mâna dreaptă. Este un fel de transfer de energii, ca și cum arborele v-ar da din seva sa. Iar când vă simțiți reîncărcați, mulțumiți-i.

Vă întrebați cum vă poate ajuta cu adevărat un arbore. El vă va ajuta dacă îl considerați ca o ființă vie, inteligentă, și dacă îl iubiți. Datorită acestei înțelegeri, acestei iubiri, stabiliți cu el o legătură armonioasă, și simțiți, încet-încet, cum această legătură vă regenerează și vă aduce bucurie.” (Omraam Mikhaël Aïvanhov)

 

Pădurea de la Lacul Sf Ana

 

 

 

 

 

 

EXISTA VIATA DUPA MOARTE?

 

Iata raspunsul iluminatului Omraam Mikhael Advanhov

“A pune flori pe sicrie și morminte este o foarte veche tradiție, dar în zilele noastre florile sunt destinate îndeosebi înfrumusețării unui loc. Cine se gândește că ele posedă o chintesență vie din care sufletele morților se pot hrăni?..Este valabil și pentru candele, lumânări, tămâie: toate materiile sacrificate degajă niște forțe, niște energii ce ajută sufletele și le susțin pe parcursul călătoriei lor în lumea de dincolo. De unde credeți că vine și acest obicei de a pronunța discursuri funebre sau cel puțin câteva cuvinte afectuoase sau elogioase la adresa celui care a murit, înainte de a ne despărți de el? Și în acest caz există la bază o cunoaștere inițiatică: morții sunt foarte sensibili la vorbele spuse despre ei, cât și la gândurile și sentimentele nutrite pentru ei. Fiindcă, asemenea sentimentelor și gândurilor, cuvintele produc niște vibrații, ele emit niște unde ce ating sufletele ființelor imateriale.”

Omraam Mikhaël Aďvanhov

SARMISEGETUZA REGIA- 2011

 

 

 

5 thoughts on “Intrebarile voastre

 1. http://www.med-farm.ro/terapia-bowen-sau-capacitatea-organismului-de-a-se-repara-singur/
  Va recomand sa “studiati” putin aceasta terapie si daca considerati ca merita, sa o faceti cunoscuta si brasovenilor, prin intermediul emisiunii dvs. La noi face minuni, iar pt. copilasi e extraordinara.
  Cine stie? Poate va ajuta cuiva. Merita incercata.

  Mult succes in tot ceea ce faceti!

 2. Buna ziua ,

  Va pun un set de intrebari ,ce pe mine ma macina de o vreme …Este posibil ca un copil sa aiba o convulsie de tip epileptic dar sa nu aiba epilepsie ? Este adevarat ca glanda numita Timus poate avea ca efect si convulsiile ? Daca focarul epileptic este pe dreapta atunci actiunea se observa pe stanga si invers ? Este Adevarat ca in cazul unei convulsii in afebrilitate nu trebuie investigat doar “capul”ci si restul corpului plus analize amanuntite de sange pentru a intelege are este cauza si nu doar efectul ?

  multumesc anticipat !

  • Buna ziua. Sunt foarte bune întrebările dumneavoastră! De foarte multe ori ne este descrisă de către martori o criză epileptică sub formă de contracții musculare dezordonate, uneori asimetrice, cădere, la un om devenit inconștient, cu oprirea respirației, învinețirea buzelor sau chiar a feței, lipsa răspunsului la întrebări, palme, apa pe față, uneori chiar pierdere de urină. Aceasta este o CRIZĂ EPILEPTICĂ- simptom dar ca să fie generatoare de o boală cronică EPILEPSIE , e nevoie de mult mai mult!
   Mai trebuie îndeplinite alte criterii.
   Crizele epileptice pot fi generate dintr-un loc bine definit si atunci ele se vor putea vedea prin semne la jumătatea cealaltă de corp întrucât așa este construit creierul, emisferul stâng controlează jumătatea dreaptă de corp și invers. Cum spuneam, o criză afebrile epileptică sau o convulsie trebuie investigată corect cu analize de sânge, Electroencefalografie, investigarea chiar a altor organe: inimă, ficat, rinichi. CT sau RMN cap. Toate sunt necesare mai mult sau mai puțin rapid pentru a elucida cauza convulsiei, factori agravanți, stabilirea corectă a tratamentului, prevenirea altor factori posibil declanșatori.
   Timusul nu s-a dovedit să aibă rol in declanșarea convulsiilor. Dacă v-ați gândit cumva la tiroidă, altă glandă endocrină, din apropierea timusului, în acest caz poate să apăra si convulsii date de dezechilibrarile hormonale.

 3. Imi cer scuze dar am uitat sa precizez ca aude perfect orice zgomot oricat de mic deci nu are o problema de auz. In timp ce se joaca daca intru in camera si ma aude intoarce imediat capul si imi zambeste si se bucura de prezenta mea. Va rog din suflet sa imi spuneti daca ar trebui sa ma ingrijorez sau daca inca mai are timp sa dobandeasca si aceasta deprindere tinand cont de varsta si de faptul ca dezvoltarea copiilor poate varia de la un copil la altul? Va multumesc anticipat 1

  • Buna seara. Trebuie consultata pentru ca poate un medic de specialitate observa si alte lucruri care va scapa. E greu sa dai un verdict doar pe observatia parintelui si varsta este prea frageda oricum.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s