Dr Laura Popescu

Sanătatea în realitate vă privește! Rămâneți sănătoși!

URMĂREȘTE SEMNUL INIMII!

2 Comments


Bună ziua și bine v-am găsit!

Ca un făcut se întâmplă să facem cumpărături exact atunci când ni se face foame și rezultatele sunt deseori peste așteptările bugetare stabilite de acasă pentru simplul motiv că temporizarea satisfacerii instinctul de conservare ne determină să mâncăm “măcar cu ochii”. Același instinct ne face “să calcăm stâmb” și să cumpărăm alimente care au fost enumerate oarecum pe “lista neagră” de către medicul pacienților cu afecțiuni cardiovasculare.

Iată că medicii încearcă să vină încă odată în instruirea corectă a populației despre alimentele benefice persoanelor cu afecțiuni cardiovasculare și împreună cu hipermarketul METRO din Brasov au etichetat aceste alimente la raft cu semnul inimii. Ce trebuie să faci? URMĂREȘTE SEMNUL INIMII! Proiectul a inceput in 4 mai 2015 și durează 6 luni.

Despre alte aspecte ale acestui proiect cu impact social și altele ne vorbește invitatul emisiunii dr Mihai Ursu, medic primar cardiologie intervențională la Spitalul de Cardiologie Brașov. Felicitări pentru inițiativă!

Vizionare plăcută!

2 thoughts on “URMĂREȘTE SEMNUL INIMII!

 1. Reblogged this on Dr Laura Popescu and commented:

  Buna ziua si bine v-am gasit!
  Intrucat ne lovim zilnic de “sfaturi binevoitoare” agresiv lansate drept “noi biblii” medicale pe diverse canale informationale contrazicand doar cu argumente urechiste “am auzit eu” date medicale stiintifice semnificativ statistice, medicii reactioneaza in tot mai multe specialitati incercand sa explice cu adevarat cum se poate redobandi sanatatea. Astfel, medicii de la Spitalul de Cardiologie Brasov vin chiar in hipermarket la Metro 2 Brasov sa faca recomandari si corectari ale alimentatiei persoanelor cu afectiuni cardiovasculare. Sunt standuri unde pot lua tensiunea clientilor magazinului si pot recomanda o alimentatie corecta.
  Nu e prea tarziu niciodata sa inveti sa mănânci sănătos.
  Felicitari pentru initiativă!
  Vizionare plăcută!

 2. Pingback: RETROSPECTIVA SĂNĂTATEA ÎN REALITATE IV | Dr Laura Popescu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s