Dr Laura Popescu

Sanătatea în realitate vă privește! Rămâneți sănătoși!

LIBERUL ARBITRU

Leave a comment


Dr Laura Popescu

Bună seara și bine v-am găsit!
Sistemul de sănătatea publică se dezvoltă și se perfecționează din ce în ce mai mult, astfel încât să asigure un serviciu medical mai eficient și mai prompt.
Sistemul de sănătate privat apare și se dezvoltă mai rapid preluând de multe ori chiar personalul medical format la stat pentru că este mai atractiv…
Invitata emisiunii de azi , dna dr Maria Mitrică, șef de lucrari Pediatrie explică faptul că cel puțin în cazul copiilor cele două sisteme se concurează dar se și completează.

Dr Maria Mitrica

Se respectă astfel LIBERUL ARBITRU.

Și mai vreau să fac o completare! Mai ales acum când tendința puerilă de nonvaccinare pare să capete amploare îngrijorătoare deși competențele propăvăduitorilor sunt cel puțin îndoielnice în domeniu, o consultație de Prevenție poate reda o imagine reală a vaccinărilor.
Mișcarea nonvaccinare o văd puerilă prin ” neputința adepților de a vedea pădurea de bârna din ochi”. Un om care are un copil și i se îmbolnăvește, întreabă avocatul, inginerul sau medicul ce trebuie să facă să fie cât mai bine? Toți pot deține informații din domeniile colaterale dar nu cred că insistați ca avocatul să vă repare ceva prin casă, inginerul să vă trateze iar medicul să vă susțină pledoaria de apărare când vreți să recuperați o daună ! Și asta deși toți pot să fie binevoitori și să aibă idei vagi citite sau auzite prin “telefonul fără fir”. Fiți mai circumspecți și căutați calificarea persoanelor care susțin o cauză!

Vizionare plăcută!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s