Dr Laura Popescu

Sanătatea în realitate vă privește! Rămâneți sănătoși!

EVOLUȚIE ȘI REVOLUȚIE

Leave a comment


Bună seara și bine v-am găsit!

image

A fost seara de Crăciun când toți creștinii și colindătorii se adună în jurul bradului împodobit și cântă în toate limbile Pământului, O brad frumos!
Apoi aromele bucatelor pregătite cu simț de răspundere de fiecare gazdă după rețeta casei, arome care îmbiau fără cuvinte rostite în plus pe toți la masă chiar de la intrare, miresme de cârnați prăjiți, tobă, șorici, sângerete, caltaboși, Chișcă, leber, jumări, murături, sărmăluțe, fripturică de purcel cu cartofi copți și cozonaci cu nucă generoasă sau mac fără rație, toate te fac să salivezi, să le poftește instantaneu și apoi să-ți stingi setea cu un vin roșu din strugurii care ai tot auzit că au acea substanță magică, elixir al tinereții, Resveratrolul cel ce te face mai tânăr, mai frumos și mai fără de Colesterol.
Dar câți poți să mănânci și câtă “poțiune” cu Resveratrol poți savura, că nu poate contracara tot Colesterolul perfect gătit de masa de Crăciun?
“Iată pohta ce-am pohtit!” vor parafraza unii, parcă îi aud.
Cumpătarea este secretul sănătății și al longevității!
Invitatul emisiunii de azi, dr Mihai Ursu, medic cardiologie intervențională la Spitalul de Cardiologie Brașov, Str Școlii, Nr 8, ne explică efectele depunerii de Colesterol pe peretele arterelor care irigă inima, arterele coronare și desigur, cum poate fi combătută această înfundare de vas.

image

Ne vorbește despre EVOLUȚIE ȘI REVOLUȚIE in tehnologia cardiologiei intervenționale.

image

Și asta pentru că există două tendințe: robotizarea umană lent progresivă cu avantajele și imperfecțiunile ei și păstrarea intactă a naturii umane.
Ce alegem, ce ne permitem, ce frici avem? Viitorul ne va Răspunde!
Vizionare plăcută!
Sănătatea în Realitate vă privește! Rămâneți sănătoși!

image

Au fost preluare pentru exemplificare imagini de pe YouTube : self-Apposing Stentys BMS and DES(P) Stentys FOR AMI and bifurcation lesions postat de STENSYS

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s