Dr Laura Popescu

Sanătatea în realitate vă privește! Rămâneți sănătoși!

CÂND ÎȚI PUI O DORINȚĂ

Leave a comment


image

Bună seara și bine v-am găsit!
Este luna cadourilor, luna în care mai mult decât oricând toți ne punem dorințe și sperăm ca ele să prindă contur și să devină realitate. Desigur că cel mai convingător este să te ajuți singur dar o faptă bună venită din partea oricui este la fel de benefică și poate chiar mai emoționantă, mai răscolitoare, tocmai pentru că are acel impact magic, protector, parcă divin.
Invitatul emisiunii de azi este Dr Liviu Muntean, manager la Spitalul Clinic de Copii Brașov , medic primar chirurgie și ortopedie pediatrică , un spirit tânăr care arată că spitalul public, gazda temporară a copiilor aflați la capătul firului sănătății, vrea și poate să devină o locație care să ofere protecție, confort, stabilitate și consiliere.

image
Închideți ochii și puneți-vă o dorință. Cum este CĂND ÎȚI PUI O DORINȚĂ? Sigur ești mai optimist. Cineva acolo sus vă aude și o va împlini! Doar este luna cadourilor și nu putem nega puterea minții.
Dorințele unui manager autentic? Acreditarea spitalului, laborator performant și Computer Tomograf, toate sunt pentru un spital și mai performant. Este un om modest? Un mod realist? Putea să spună și de reabilitarea cu succes a bucătăriei spitalului, a secțiilor de chirurgie si ortopedie pediatrică, recepția și spațiile de primire de la urgențe …

Vizionare plăcută!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s