Dr Laura Popescu

Sanătatea în realitate vă privește! Rămâneți sănătoși!

PE MUCHIE DE CUȚIT

Leave a comment


image

Bună ziua și bine v-am găsit!

Cu doctorul nu vrei să te întâlnești decât când îți sunt depășite resursele proprii de vindecare. Speranța că leacurile băbești te salvează, moare ultima, nu-i așa? Și, după ce a murit speranța, îți iei inima în dinți și suni disperat și dezorientat la serviciul de urgență. Vrei să afli cât mai repede ce se întâmplă cu tine și să revii la sănătatea de dinainte. Să scapi de durere! Ce trebuie să faci?

Știai că în Brașov a apărut primul Centrul privat de Urgențe Chirurgicale din România? Serviciile UPU ale spitalelor publice sunt supraaglomerate iar timpul de așteptare se prelungește, devenind uneori greu de suportat de pacienți.

Invitatul emisiunii de azi, dr Bogdan Moldovan, medic de chirurgie generală la Spitalul SF Constantin din Brașov, repatriat din Elveția, ne vorbește despre standardele ridicate care se aplică tuturor pacienților cu colici abdominale care vin aici.

Gândește “la rece” ce faci când stai PE MUCHIE DE CUȚIT? Poate fi una din opțiunile tale de 60 de minute la viață mai bună!

Sănătatea în realitate te privește!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s